• Anasayfa
  • Forum
  • Yeni Konular
  • Üye Listesi
  • Kimler Online?
  • Arama Yap
Tarih: 03-03-2021, Saat: 21:05 Hoşgeldin, Ziyaretçi: (Giriş Yap — Üye Ol)

[-]
DUYURULAR
Dikkat
ŞİFACILIK KURSU

Ruhsal Enerji » Parapsikoloji & Metafizik & Okültizm & Evrensel Enerjiler » Metafizik & Okültizm & Evrensel Enerjiler » Metafiziksel Olay ve Hikâyeler v
« Önceki 1 ... 20 21 22 23 24
» Mezardaki oğlundan torun sahibi olacak


  Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 1.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Cevapla 

Mezardaki oğlundan torun sahibi olacak

29-07-2008, 08:20
Yorum: #1
Çevrimdışı
pinkfloyd
  • Yorum Sayısı: 490
    Üyelik Tarihi: 16-06-2008
  • PM pinkfloyd


Üye Bilgileri Cinsiyet: Undisclosed
Burç:
Kan Grubu:
Mesaj Sayısı : 490
Üye No: 7
Durum: Çevrimdışı

Ruhsal Üye Ruhsal Üye

*
Mezardaki oğlundan torun sahibi olacak
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][COLOR="Lime"][Resim: 2741251571e1fmz7.jpg]

2002 yılında Gazze’de keskin nişancı ateşiyle ölen İsrailli asker Keivin Cohen’in (20) annesine, oğlunun spermleri aracılığıyla torun sahibi olması için izin çıktı. Cohen ailesi şimdi ölümünden hemen sonra oğullarından alınan spermlerden hamile kalacak gönüllü anne sayesinde torun sahibi olacak.

İsrail’deki bir mahkeme 2002 yılında keskin nişancı ateşinde ölen asker oğlundan torun sahibi olmak isteyen Rachel Cohen’e yeşil ışık yaktı. Şimdi Cohen, öldükten sonra oğlundan alınan spermlerle hamile kalacak gönüllü bir anne adayı sayesinde torun sevgisini tadacak.


[Resim: 2741256599de5jr3.jpg]

İsrail ordusunda asker olan Rachel Cohen’in oğlu Keivin, 2002 yılında Filistin’in kontrolündeki Gazze’de keskin nişancıların açtığı ateş sonucunda hayatını kaybetti. Ölüm, hem evlenip çocuk sahibi olmak isteyen Keivin’i hem de Cohen ailesini hazırlıksız yakaladı. Torun sahibi olma fikrine oğlunun esin kaynağı olduğunu söyleyen Rachel Cohen, "Ölüm haberini aldıktan bir saat sonra fotoğrafını alıp onunla konuşmaya başladım. Ona, ’hani istediğin çocuklar nerede kaldı’ diye sordum. Bana, ’Anne geç değil. Hálá benim için yapabileceğin birşey var’ dediğini duydum. Sonra ’Senden sperm aldırmamı istiyorsun değil mi’ dedim ve beni ziyarete gelen subaylardan spermlerinin alınmasını istedim" diye anlatıyor.

TÜP BEBEK YÖNTEMİ

O zamandan bu yana dondurulmuş spermler sayesinde torun sahibi olmak için hukuk mücadelesi veren Rachel Cohen’e bu kampanyasında New Family isimli sivil toplum örgütü de destek verdi. Bekar olan oğlunun arzusunu yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Cohen, "Ne zaman mezarını ziyarete gitsem, mezartaşını okşasam, kendime bir torunun sıcaklığını kucağımda hissetmenin ne kadar harika bir duygu olacağını söylüyordum. Keivin için çocuk sahibi olmak hayatının gayesiydi" dedi. Hukuk mücadelesi devam ederken, Cohen ailesi bir yandan da oğullarının çocuğunu dünyaya getirmeyi kabul edecek, aynı zamanda aileye uygun olan gönüllü bir anne aramaya başladı. Uygun anne adayını bulmak tam bir buçuk yıllarını aldı.

Bebek annenin olacak onlar torun sevecek

Cohen ailesinin hukuk mücadelesine destek veren New Family adlı kuruluştan Irit Rosenblum’in verdiği bilgiye göre Keivin spermiyle bebek doğuracak olan anne adayı ile Cohenler arasında bir anlaşma yapıldı. Cohen çiftinin doğumdan sonra tek sorumluluğu, büyükebeveynlik görevini yerine getirmek olacak.

Mahkemenin dört yıllık bir hukuk savaşından sonra Cohenlere yeşil ışık yakmasının ardından anne adayı, hiç tanımadığı Keivin’in dondurulmuş spermleri aracılığıyla gerçekleştirilecek yapay döllenmeyle hamile kalacak.

Bilgi notu

Ölümden sonra spermler 48 saate kadar canlı kalabiliyor. Bu sürede spermlerin toplanması, dondurulup gerektiğinde yumurta döllenmesinde kullanılması mümkün[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Her insan bir aðaca benzer. Kimi meyve verir, kimi gölge, kimi koku… Bütün aðaçlar meyve vermez. Odun olarak yakýlan aðaçlar da var. Aslýnda, “herkes kendi hayatýný yaþar bir aðaç gibi…

kullanıcının web sitesini ziyaret et Ara
Alıntı Yap
29-07-2008, 12:41
Yorum: #2
cru
  •  
  • PM cru

Ziyaretçi
Mezardaki oğlundan torun sahibi olacak
ilginç gerçekten, sonucu ne olacak acaba..

Alıntı Yap
29-07-2008, 14:20
Yorum: #3
Daphne
  •  
  • PM Daphne

Ziyaretçi
Mezardaki oğlundan torun sahibi olacak
tuhaf yaa ne diyim şaştım kaldım :/

Alıntı Yap
20-08-2008, 01:20
Yorum: #4
Çevrimdışı
emb
  • Yorum Sayısı: 56
    Üyelik Tarihi: 16-08-2008
  • PM emb


Üye Bilgileri Cinsiyet:
Burç:
Kan Grubu:
Mesaj Sayısı : 56
Üye No: 374
Durum: Çevrimdışı

Ruhsal Üye Ruhsal Üye

*
Mezardaki oğlundan torun sahibi olacak
tuhaf yanii.ne denir ki...şaşırmadan edemiyor insan.

Ara
Alıntı Yap
20-08-2008, 01:33
Yorum: #5
Çevrimdışı
angel36
  • Yorum Sayısı: 105
    Üyelik Tarihi: 16-08-2008
  • PM angel36


Üye Bilgileri Cinsiyet:
Burç:
Kan Grubu:
Mesaj Sayısı : 105
Üye No: 375
Durum: Çevrimdışı

Ruhsal Üye Ruhsal Üye

*
Mezardaki oğlundan torun sahibi olacak
şaşıracak bişey yok ...bunlar yahudi milleti...türeyelimde ölü olsun ...diri olsun ...farketmez zihniyetindeler....gönüllü aday bulamazlarsa ...anası doğurur o çocuğu zatten...Allah fırsat vermesin bunlara...amin

Ara
Alıntı Yap

Cevapla 


Konu Seçenekleri
  • Konuyu Yazdır
  • Konuyu Arkadaşına Gönder
  • Konuya Abone Ol
Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

  • İletişim
  • Ruhsal Enerji
  • Yukarı Git
  • Arşiv
  • RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2021 MyBB Group
Designed by Dâ'vud & Star67 & Aytalen

İstek, Öneri ve Sorunlarınız İçin star67ruhsalenerji@hotmail.com adresimi ekleyiniz!