Ruhsal Enerji

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nazar rukyesi
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Daha dinlerken kafam çalışmaya başladı; gerçekten çok teshirli olduğunu gördüm. Kendimi daha dirençli hissetmeme neden oldu bu okunanlar.
indirdim hemen bunla birlikte 9 tane nazar rukyesi oldu farklı iyi güzel rukye arşivi yaptım 23 gb oldu toplamda.Zamanla drive yüklerim.Küçük olsa boyut paylaşacaktım hemen Smile

Eline Sağlık Smile
Rzy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.indirdim hemen bunla birlikte 9 tane nazar rukyesi oldu farklı iyi güzel rukye arşivi yaptım 23 gb oldu toplamda.Zamanla drive yüklerim.Küçük olsa boyut paylaşacaktım hemen Smile

Eline Sağlık Smile

"Audacity" Angel ile dosyayı temizleyip paklayıp daha az kalitede mesela telefonlardan dinlenilebilecek bir hale getirmek olabilir mi ? Kuran'ın "Kari"leri dosyalarını takip ediyorlar; paylaşıcaksak biz paylaşırız gibi bir yaklaşım olabiliyor. Oysa tüm kuranı sesli olarak bir diskete sığdırmak bile mümkün. Neydi meşhur bir sıkıştırma algoritması vardı ismini hatırlamıyorum şimdi; bir 64 Kb'lık alana bir kaç film sığdırmışlardı. Onun gibi... Elbette vakit gerekiyor bunun için; bilgisayarını kullandırtacak gönüllüler de lazım haliyle. O kadar büyük bir sıkıştırma olmasa bile Google Drive'ın virüs taraması yapma sınırı olan 25 MB gibi bir seviyenin altı oldukça iyi olurdu.
Ancak yorum yazmaya,olursa konuya vakit bulabiliyoruz.Uygun zamanda 2 part olarak çekerim buda 23 gb den 11 gb ye kadar düşer bunuda tek pas geçip düşürürsek 9 gb kadar boyut çıkar ortaya.Kalitede kayıp olmaz ciddi derecede.Vakit gerek oto moda alıp işi bilgisayara bırakmak tüm gücü sıkıştırmaya verdikmi 3 gün kadar makina çalışması lazım.

Eski günlerdeki rip zamanı riplemede kim daha iyi kapışırlardı.Rip yarıda kalıp elektirikler gitmişti Smile

Bakalım inşallah Sahur Smile
Referans URL