Ruhsal Enerji

Orjinalini görmek için tıklayınız: Salih memişoğlu öldürüldü
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Metafizik uzamanı Salih Memişoğlu hayatını kaybetti. Biyoenerji ve metafizik alanında çalışmalar yapan Memişoğlu’nun yaşamını yitirmesi yakınlarını yasa boğdu. Peki, Salih Memişoğlu kimdir, neden öldü?









Çekmeköy’de meydana gelen silahlı çatışmada hayatını kaybeden iki kişiden biri de metafizik uzmanı Salih Memişoğlu oldu.

SALİH MEMİŞOĞLU KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

Salih Memişoğlu 1967 Trabzon'da dünyaya geldi. Aslen Of'lu olan Salih Memişoğlu, dünya çapında bir biyoenerji ve metafizik uzmanıydı. Metafizik unsurlara bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım gibi konularda aralarında ünlü isimlerinde olduğu kişilere hizmet veriyordu.




Biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla dünya çapında ismini duyurmuştu. Metafizik unsurlarının da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ve metafizik unsurların göz ardı edilmesi olduğunu savunmaktaydı.

Metazifik uzmanı Memişoğlu Çekmeköy’de çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybetti.



OLAY NASIL OLDU?

Olay saat 13.30 sıralarında Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan bir hayvanat bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre otomobiliyle hayvanat bahçesine gelen Mustafa Ö., içeride bulunan ve aralarında alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen kamuoyunda kendisini 'Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin ve O.Ö ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Mustafa Ö., Salih Memişoğlu, Ömer Faruk Zengin ile O.Ö’ye silahla ateş etti.
[Resim: 60478988bf21440208950d7f.jpg]
"O alanda bulunup da istikametini koruyabilmiş ender insanlardan biriydi. Psikiyatri ve psikolojinin çözemediği bir çok problemi çözer ve insanlara umut olurdu. Mukadderat, onu erken aldı aramızdan. Rabbim merhametiyle muamele etsin. Amin."

Mehmet Ali Bulut

İlk böyle öğrendim haberi. Allah rahmet etsin. Gerçekten üzüldüm. Sonra alacak verecek davası değil de bir operasyon olabileceği yönünde bir yorum okudum. Hak verdim içeriden.

Bâzı ölümler âni olmuştur. Oktay Sinanoğlu, Aytunç Altındal gibi yerli ve milli akıllar bir şekilde ve birden bire öldüler. Mukadderat planına tabi ki sözümüz olamaz. Biz kul planından irdelemek durumundayız. Metafizik alemde bozulmadan duran ve okuduğum kadarıyla özellikle şehit emanetlerini koruyup kollayan, dalında zirvede olan ender kişilerden sayılan ve müslümanca duruşunu bozmayan genç bir alim zat "alacak verecek davası" denilen bir kurguyla öldürülmüş de olabilir.

Allah rahmet etsin.
Başka boyutlarda daha yüksek vazifelerine devam etsin inşallah.

Âmin.
Allah rahmet eylesin. Çok kıymetli bir insandı. İstikameti korumak hele bu devir de o kadar zor ki. İnşaallah öğrencileri vardır manevi mirasını devam ettirecek.
Referans URL