Ruhsal Enerji

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gereksiz bir soru olacak ama..
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.

aysegüll

Mrb
form sayfanızı sanal aleme fırsatım oldukça takip etmeye çalışıyorum.Konu aslında çok gereksiz bir konu form adminlerine yazmayada çalıştım ama pek başarılı olamadım.Daha doğrusu mesaj yazamıyoruz yada benim internet bağlantılarında sıkıntım var.

Üstadımız Bediüzaman efendi Hazretlerimiz hakkında bir arkadaşımız paylaşım yapmış.O paylaşıma tıkladığımda siyah bir ekran geliyor . --Sayfayı görüntülmek için üye olmanız gerekiyor/ banlanmış olabilrsiniz yazıyor.Üyeliğimde aktif görünüyor ama neden böyle bir yazı çıkıyor anlayamdım..

Biraz gereksiz bir soru oldu hakkınızı helal ediniz.Formda yeni olduğum için bu tarz teknik konuları zamanla öğreneceğimi düşünüyorum.Teşekkür ederim.
dün olduysa dün forumda arıza vardı bizede açılmadı konular ayşegüll

aysegüll

internet sağlayıcılarımda bir problem var galiba ..Teşkkür edrim.
konu ozel-paylasim-bolumundeysede öyle bir yazı çıkabilir çünkü orası faal değil faal olduğundada tüm üyelere açık değil.ekitap bölümü içinde 20 mesaj göndermiş olmak ve bunun sebebiyle otomatikman üye rütbesinin değişmiş olması gerekiyor öyle giriliyor o bölümü soran arkadaşlar içinde bilgi olsun .

aysegüll

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Özel bölümler için bayağı bir zamana gereksinimim var zannediyorum. Bu süre zarfında da form sayfanızı inceleyebilme imkanım olacağını düşünüyorum.Sırf özel bölümleri görmek içinde gereksiz mesaj yazmak pekte etik olmaz kanaatindeyim. İyi akşamlar.
özel bölüme mesaj sayısına göre üye almıyorduk zaten seçip alıyorduk ama şu an faal değil oluncasizede haber veririz ,sadece kitap bölümü için 20 mesaj sınırı var bazı sebepler dolayısıyla vede güzel bir uygulama oldu.iyi paylaşımlar iyi akşamlar .
Referans URL