Ruhsal Enerji

Orjinalini görmek için tıklayınız: Chat bölümü ve göremediğiniz konular
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
chat bölümü aktivasyon yapmamış üyeler ve düz üyelerin kullanımına kapatılmıştır. sadece cumartesi pazar günleri havas sohbeti yapmak üzere özel paylaşım bölümüne giriş almış arkadaşlar yani üye rütbesi ^İZİNLİ ÜYE ^ statüsünde ve rütbeli arkadaşlar ( mod, süpermod,bölüm görevlisi,elit üye gurupları ) tarafından kullanılacaktır ,forumda üyeliğinizi aktif ettiğiniz halde bazı konuları görüyor ama göremediğiniz konular varsa bunlar özel paylaşım bölümü konularıdır ve görebilmek için senelik 20 tl gibi komik bir ücret ödeyip rütbenizi izinli üye gurubuna yükseltmeniz gerekmektedir Smile benim her ay ve her yıl mecburen buraya ödediğim paralar ve bunun yanında konu kaynak soru cevap şeklinde ekipçe verdiğimiz emeklere karşılık bunların hepsinden faydalanıp sadece bir bölümü için aylık 1.5 tlye gelen bir rakamı ödeyerek foruma katkıda bulunmak zor gelen arkadaşlar varsa zorla davet etmiyoruz zaten o bölüme girmesinler Smile
chat ve özel paylaşım bölümünü görmek isteyen arkadaşlar star67ruhsalenerji@hotmail.com a mail atsınlar .cuma ve cumartesi akşamları saat 18.30- 20.30 arası chatte yeni konular ve sorulara cevap ve tavsiyelerle bizde aktif olacağız . tüm üyelerimiz sorularını forumda konu açarak sorduğunda yine cevaplanacaktır destek olunulacaktır 15 yıldır ücretsizce yaptığımız gibi bunun için izinli üyelik almalarına gerek yok.
emekleriniz için çok teşekkürler fakat ücret çok az , aylık 5 tl olsa bile yıllık 60 tl yapar gene sakız parası gibi , 20 tl yerine en azından öyle bir ücret eklenmeliydi ama siz daha iyi bilirsiniz cuma günü chatte olacağım inşallah
Sırf reklam gelirleriyle bilmem kaçtane personeli evinden çalıştıracak kadar bilyeli düdük kıvamında boş konuşmalardan ibaret, arkasında çok uluslu medya kuruluşlarının finansmanı da olan sitelere hiç bir ücret ödemeden üye olup oh ne ala bedava kullandırıyorlar sanan bazı arkadaşlar zaten o üstün zekalarıyla bile algılayıp inanma unsuruna erişemeyecekleri gizemlerin peşine boş yere düşmeyeler.

Eğer bomboş bir sosyal medyayı ücreti mukabilinde kullanmıyorsanız; sosyal medyada içerik üreten siz olduğunuz için sizin içerikleriniz sunulan hizmet haline gelir. Esasen sosyal medya bu içerikleri kendi mecralarında paylaştığınız için bile size dolgun ücretler takdim etse inanın fakirleşmez fakat sizi ücretsiz çalıştırarak angarya yapmak daha keyifli olduğu siz de sosyal medyada böyle gelmiş böyle gider diye çok üstünde durmadığınız için sürüyor.

Bedava peynir ancak fare kapanında olur; eğer bu forum bize karşılayabilecek mali gücümüz olduğunda kendi giderlerinin böylesi küçük bir kısmına omuz verme imkanı veriyorsa bu bence önemli bir fırsat ve değerli bir lutuftur ama görebilene.

Milyonlarca insanın emeği ve duası dönüyor buralarda, çeyrek asırlık bir kayıt ve çok hesaplı ve vicdanlı arkadaşlar gidip eften püften bomboş eğlence sitelerine üyeliğin ücretsizliğinden dem vurarak mukayese etmeye çalıştığında gereksiz bir akıl tutulmasını açmak için bile bizim saniyelerimizi alarak hakka girdiğini fark etmeyebilirler.

O yüzden sükut-u lisan selamet-ül insan'dır... her aklına geleni söyleyip geçmeyeceksin ve tartısız konuşmak zararlı olabilir bu dünyada.
ağızınıza sağlık sahur özel kardeşim ,adminim uygulama çok yerinde hatta zeyna arkadaşımızın dediği gibi az bile .
çok yerinde güzel bir uygulama oldu
Evet çok iyi bir karar ben zeynanin yazdığını çok doğru buluyorum isteyen girsin bölüme
evet arkadaşlar bir örnekle hatırlatayım sabah sabah alan adının süresi dolduğu için 167 tl ödediğimin resmidir Big Grin ekstradan 12 ay boyuncada her ay hosting ücreti ödeniyor buraya .bunu yıllardır ben yapıyorum o sebeple yok özel bölüm paralımı olur falan diye tek laf bile etmesin yani kimse senelik vereceği 20 tl için ,zaten özel bölüme katılan kişilerin ödemesi bile karşılamadı yine ben ödedim Big Grin keşke bedava olsa burasıda hepimiz isteriz [Resim: PuCWF][Resim: P8271] Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
bugünde hosting geçmiş ondan kapanmış forum , dükkanda daha siftah bile yapmadım ama burayı açtırdım az önce Big Grin buda az önce ve her ay ödediğim hosting parası Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. buranın bedava bi yer olmadığını ve bana hiçbir katkısı olmadığını iyice anlamıştır özel bölümün paralı olmasını saçma bulan arkadaş artık Big Grin
evet arkadaşlar bana gelen mailler ( özel paylaşımı görmek istiyorum ,uzun zamandır forum üyesiyim vs gibi ) yazan arkadaşlar için güncelliyorum ,özel paylaşım bölümü yazan yer ve alt başlılardaki konuları görmek için belirlediğimiz sembolik ücreti yani yıllık 20 tl yi ödemeniz gerekiyor bende 15 senedir buranın üyesiyim binlerce mesaj ve konu açtım binlerce cevap verdim hemde buranın parasını ödedim Big Grin burası sosyal platformlar gibi ücretsiz bi yer değil domain ve hosting ücretleri ödeniyor .
Referans URL