Ruhsal Enerji

Orjinalini görmek için tıklayınız: Remote Viewing Nasıl Yapılır ?
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Genelde daha önce hiç görülmemiş birşeyin durugörü teknikleriyle görülmesine veya tanımlanmaya çalışılmasına Remote Viewing(Uzaktan Görü) denir.Durugörünün bir alt kategorisi olarak tanımlanır.

Uzun yıllar askeri amaçlarla kullanılmıştır.Bu yöntemi uygulayan durugörürler koordinatları verilen yerler hakkında bilgi ve çizimler yaparak hedef hakkında bilgi toplamışlardır.

Aynı şekilde bir çantadaki nesneler,kilitli bir odanın içindekiler veyahut bir zarf içindeki saklı herhangi birşeyi tanımlama çalışmasıda "Uzaktan Görünün" çalışma sahasına girer.

---

İlk olarak bilinmesi gereken bu çalışmalar için "inanç ve yüksek konsantrasyon" sahibi olmanın gerekli olduğudur.

Konsantrasyonunuzun bozulmayacağı rahat bir ortamınız varsa ve yapacağınıza inanıyorsanız , uzaktan görü yapamamak için önünüzde herhangi bir engel kalmayacaktır.Çünkü her insan bu yeteneklere sahiptir fakat bu yeteneklerimizi kullanmadığımız için azda olsa körelmiş yeteneklerdir.Belirli alıştırmalarla bu yetenekler tekrar uyandırılabilir.

---

* Öncelikle bir kağıt kalem alarak işe başlıyoruz.Rahatsız edilmeyeceğimiz bir çalışma ortamımız olursa konsantrasyon konusunda çok az problem yaşarız.Mümkünse evdeki herkes uyuduktan sonra tek başınıza bir odada rahat rahat çalışabilirsiniz.Malzemeleriniz hazırsa ve yapacağınızada inancınız tamsa size verilen hedef üzerine odaklanabilirsiniz.
Hedefinizi görmeye çalışın.Ama dikkat edin imajine etmekten ziyade görmediğinizi görmeye odaklanın.


* Yavaş yavaş odaklanarak hedefimiz hakkında veri toplamaya başlıyoruz.Bu esnadayken kendimizi tam anlamıyla dinlememiz gerekiyor.İç sesimiz ve içgörümüze odaklanarak bize gelen verileri analiz etmemiz gerekiyor.
Hedefimizin Boyutu,Yapısı,Sıcaklığı Soğukluğu,Büyüklüğü-küçüklüğü vb.... fiziksel özellikleri üzerinde odaklanıyoruz.
En çok etkilendiğimiz , bizi en çok dürten düşünceler hedefimize en yakın düşüncelerdir.
Aklımıza gelen hertürlü fikri ve çağrışımı kağıdımıza yazıyoruz. (Ahşap- Sert-Renkli-Metalik-iki parçadan oluşuyor vb. gibi)


* Ve yavaş yavaş çizmeye başlıyoruz.

Başlangıçta ana hatları karalıyoruz.Yavaş yavaş ana taslağı oluşturuyoruz.Gözümüzün önüne gelen görüntüleri şekilleri kağıda aktarıyoruz.Hedefin görüntüsü yavaş yavaş zihninizde canlanmaya başlamış olabilir. Veyahut bazı detayları görüntü patlamaları eşliğinde bir görünüp bir kayboluyor olabilir.Bütünden kopmadan herşeyi kağıda aktarmaya çalışın.

* Artık hedef ortaya çıkmış durumdadır detayları vererek çiziminiz üzerinde son rötuşlarıda yaptıktan sonra çiziminizi bitirin.

---

Yaklaşık olarak bir uzaktan görü ile çizim çalışması aşağı yukarı böyledir. Bazı durugörürler hedefe odaklandıklarında bir trans durumuna girerek otomatik olarak çizim'i yapabilirler.

Yeni başlayan birisi için o trans durumuna girmenin yolu hedefe tam anlamıyla odaklanabilmektir.Herkes farklı metodlar kullanabilir ama yukarıdaki taslakyeni başlayanlara bir fikir verecektir.

Saygılarla
MRTAYDN
İnsan gördüğünü ciznektense
Ne.gördüğünü not almasi daha iyi deyilmi sizce.cunki aldiginiz görüntü zaten saniyelik birde odaklanmaniz lazim
Sahsen ben ikisni ayni anda yapama
Görüntüye mi odaklanayim yoksa cizimemi.derken zaten görüntü kaybolur gider.bence en güzeli gördüklerinizi not almak dir
Referans URL